Om meg

Jeg er godkjent spesialist i sexologisk rådgiving – NACS (Nordic Association for Clinical Sexology).

Jeg studerte Sexologi ved Høgskolen (Universitetet) i Agder. Grunnutdanningen min er sykepleier, ved Røde Kors sykepleierhøgskole i Drammen.

I over 20 år har jeg jobbet med fagområdet seksuell og reproduktiv helse ved Sex og samfunn – senter for ung seksualitet i Oslo. De siste 10 årene var jeg daglig leder der.

I alle årene har jeg fulgt opp pasienter med samtaler over kortere eller lengre tid.

Jeg har skrevet fagbok om seksualitet for sykepleierutdanningen, og har vært konsulent for flere bøker og prosjekter som omhandler faget. Jeg har også vært medforfatter og redaktør for syv revideringer av Sex og samfunn sin Metodebok.

Jeg har tidligere besvart spørsmål for dagbladet.no. Nå svarer jeg på spørsmål og skriver artikler for ung.no, og har en egen blogg og spørrespalte på nettavisen.no.

I perioden 2014 – 2016 har jeg studert til reflexolog (soneterapi) ved Axelsons i Oslo. Jeg har gitt behandlinger under hele utdannelsen. Jeg jobber reflexologisk både med generelle problemstillinger  – som for eksempel mageproblemer, urinveisproblemer, nakke-, skuldre- og ryggproblematikk – men også relatert til enkelte sexologiske problemstillinger som for eksempel ereksjonssvikt, vestibulitt og infertilitet – med gode tilbakemeldinger.


Les mer om tilbudet mitt innen sexologisk rådgivning og soneterapi eller ta kontakt.