Om meg

Jeg er godkjent spesialist i sexologisk rådgiving – NACS (Nordic Association for Clinical Sexology).

Jeg studerte Sexologi ved Høgskolen (Universitetet) i Agder. Grunnutdanningen min er sykepleier, ved Røde Kors sykepleierhøgskole i Drammen.

Siden 1993 har jeg jobbet med fagområdet seksuell og reproduktiv helse ved Sex og samfunn – senter for ung seksualitet i Oslo. De siste 10 årene fram til 2014 var jeg daglig leder der.

Jeg har skrevet fagbok om seksualitet for sykepleierutdanningen, og har vært konsulent for flere bøker og prosjekter som omhandler faget. Jeg har også vært medforfatter og redaktør for syv revideringer av Sex og samfunn sin Metodebok.

I 2017 skrev jeg eBoka “Par i hjerter”, som jeg ga ut i papirutgave i 2019.

Jeg skriver for Dagblad Magasinet i spalten “Fra terapirommet”, som også kan lese på nett – Dagblad Pluss. Jeg svarer på spørsmål og skriver artikler for ung.no og dinutvei.no, samt at jeg har en egen blogg og er med i ekspertpanelet til Kondomeriet.

Jeg er ferdig reflexolog (soneterapeut), utdannet ved Axelsons i Oslo. Jeg jobber reflexologisk både med generelle problemstillinger  – som for eksempel mageproblemer, urinveisproblemer, nakke-, skuldre- og ryggproblematikk – men også relatert til enkelte sexologiske problemstillinger som for eksempel ereksjonssvikt, vestibulitt og infertilitet.

Jeg er godkjent EFT- og hypnoterapeut fra Hypnoseakademiet i Oslo, og tilbyr dette som en metode ved ulike sexologiske problemstillinger som pornoavhengighet, prestasjonsangst, for tidlig sædavgang, smerter ved samleie, nedsatt sexlyst, men også ved “vanlige” utfordringer som for eksempel røykeslutt, vektreduksjon og stress.


Les mer om tilbudet mitt innen sexologisk rådgivning, soneterapi og hypnoterapi eller ta kontakt.