Om meg

Jeg er godkjent spesialist i sexologisk rådgiving – NACS (Nordic Association for Clinical Sexology).

Jeg studerte Sexologi ved Høgskolen (Universitetet) i Agder. Grunnutdanningen min er sykepleier, ved Røde Kors sykepleierhøgskole i Drammen.

Fra 1993 jobbet jeg ved Sex og samfunn i Oslo, innen fagområdet seksuell og reproduktiv helse. De siste 10 årene, fram til 2014, var jeg daglig leder der.

Jeg har skrevet fagbok om seksualitet for sykepleierutdanningen, og har vært konsulent for flere bøker og prosjekter som omhandler faget. Jeg har også vært medforfatter og redaktør for syv revideringer av Sex og samfunn sin Metodebok.

I 2017 skrev jeg eBoka «Par i hjerter», som jeg ga ut i papirutgave i 2019.

Jeg skriver for Dagbladet Magasinet i spalten «Fra terapirommet», som også kan lese på nett – Dagblad Pluss. Jeg svarer på spørsmål for ung.no og Dagbladet Pluss, og er i tillegg med i ekspertpanelet til Kondomeriet.
Jeg har også en egen blogg (men som ligger litt «brakk» for tiden).

Jeg er reflexolog (soneterapeut), utdannet ved Axelsons i Oslo. Jeg jobber reflexologisk både med generelle problemstillinger  – som for eksempel mageproblemer, urinveisproblemer, nakke-, skuldre- og ryggproblematikk – men også relatert til enkelte sexologiske problemstillinger som for eksempel ereksjonssvikt, vestibulitt og infertilitet.

Jeg er godkjent EFT- og hypnoterapeut fra Hypnoseakademiet i Oslo, og tilbyr hypnoterapi som en metode ved ulike sexologiske problemstillinger som pornoavhengighet, prestasjonsangst, for tidlig sædavgang, smerter ved samleie, nedsatt sexlyst, men også ved «vanlige» utfordringer som for eksempel røykeslutt, vektreduksjon og stress.


Les mer om tilbudet mitt innen sexologisk rådgivning, soneterapi og hypnoterapi eller ta kontakt.