Soneterapi – reflexologi

Soneterapi (refleksologi) er en naturlig og medisinfri behandlingsform som styrker kroppen både fysisk og psykisk.

Når det oppstår ubalanse/sykdom i et organ eller i en del av kroppen, blir tilsvarende sone (område) på føttene følsomme for trykk. Punktmassasje (med fingrene) på for eksempel føttene, hjelper kroppens evne til å helbrede seg selv og til å gjenopprette balansen.

Jeg kan også behandle soner i ansikt og på hendene, eller utføre øreakupunktur (nåler/kuler i et øre).

Behandlingen hjelper mennesker i alle aldre, og fungerer både på kroniske og akutte problemer; som for eksempel muskel- og skjelettplager, infeksjoner, psoriasis, migrene, astma, atopisk eksem, fordøyelsesproblemer, høyt blodtrykk, stressrelaterte plager, utbrenthet, søvnproblemer, depresjon, angst og andre psykiske problemer.

Behandlingen løser opp blokkeringer, bryter ned spenninger og bidrar til økt blodsirkulasjon.

Soneterapi anbefales også som forebyggende behandling ved at det hindrer ubalanse i kroppen, og på den måten hjelper kroppen til å holde seg frisk.

Soneterapi ved sexologiske problemstillinger

Soneterapi har vist seg som en god tilleggsbehandling for mange med sexologiske problemstillinger, for eksempel ereksjonssvikt, vaginitt og vaginisme, og nedsatt sexlyst.

I tillegg viser erfaring at reflexologi har positivt effekt ved for eksempel PMS, barnløshet (infertilitet), bekkenløsning – problemer som kan gi stor innvirkning på det seksuelle livet.


Vil du vite mer eller ønsker du å bestille time?

Mer om min bakgrunn som sexologisk rådgiver